kroatie-vakantie Advertisement
 
Home arrow Campings
Tuesday, 17 January 2012
Accommodatie, Hotels, Campings, Appartementen, Villa's in Kroatie
Campings - Kroatie

Bent u op zoekt naar leuke campings in Kroatie?  

Dan bent u op de juiste plek. Hier kunt u een camping vinden die bij u past en die voldoet aan de uw eisen . Er zijn 150 goed ingerichte campings aan de Adriatische kust van Kroatië. Campings variëren van 1 ster tot 4 sterren. Campings bevinden zich op aantrekkelijke locaties in de natuur en bieden uitstekende mogelijkheden om bij te komen van de alledaagse beslommeringen.  De voorzieningen zijn modern en goed onderhouden.

Sportieve mensen kunnen op de meeste campings een balletje slaan op de tennisbanen of een middag boogschieten op de schietbaan en watersportliefhebbers kunnen surfen, zeilen, duiken, kanoën en veel meer.

Kinderen hoeven zich hier geen minuut te vervelen dankzij het uitgebreide animatieprogramma, de leuke speeltuin, de trampolines, minigolfbaan en vele andere mogelijkheden. De betere hebben winkels en keurslagers.

Alle sanitaire voorzieningen zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en geschikt voor gemeenschappelijk gebruik. Kroatië is ideaal land voor kampeervakanties. De campings waar u kunt kamperen met uw eigen tent schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Voor iedereen is er wel een gezellige plek en een leuke  camping

Ervaar een vakantie in de natuur, amuseer u zelf in de schaduwen, op mooie stranden, in vrede, stilte en ontspanning, familie atmosfeer, in een aantal voorzieningen en schoonheden van de campings in Kroatië. Een kampeervakantie in Kroatië betekent vooral een flinke hoeveelheid zonneschijn en aangename temperaturen. Gelukkig biedt de Adriatische Zee verkoeling, zodat u weer fris kunt terugkeren naar de camping.

Er zijn ook gezellige plekken voor naturisten. Vooral Kroatie staat bekend als een van de  naturistenbestemmingen in Europa. Langs de kust vindt u een 2-tal naturistenaccommodaties en campings.

De campings die in deze site staan, liggen verspreid aan de Kroatische kust en een paar in binnenland. De campings verschillen van kleine rustige parken tot grotere familiecampings met gevarieerde entertainment.

In Kroatie liggen veel campings op schiereilanden en direct aan de zee

De campings zijn omgeven door grillige kustlijnen en veel bossen. U kunt lux en aantrekkelijk kamperen in veel steden langs Adriatsche kust in Kroatie. U kunt in het submenu diverse campings vinden. De campings zijn alfabetisch gesorteerd en in vier gebieden verdeeld, Istrie, Dalmatie, Kvarner en Binnenland.

Uw kampeervakantie in Kroatie zal zo goed als zeker naar wens verlopen.

 
Zoeken
Accommodatie
Arrow (143) Kroatie
    L (59) Hotels
    L (10) Villa's
    L (16) Appartementen
    L (19) Campings
    L (5) Vakantiecompl...
    L (1) Bungalows
    L (10) Eilanden
    L (6) Budget
    L (1) Familie
    L (4) Exclusief
    L (7) Cruises & Zeilen
    L (1) Actief
    L (1) Verzekeringen
    L (2) Vervoer
    L (1) Fly & Drive
Aktie

Hotel Sol Garden Is...
tea1196342301.jpg
Huur: € 36

Hotel Padova - Eila...
tea1200608215.jpg
Huur: € 36

Pension Comfor Lovac
tea1318504585.jpg
Huur: € 25

Villa in Trogir
tea1221850232.jpg
Huur: € 55

Studio Holek - Eila...
tea1196703491.jpg
Huur: € 22
 
Top! Top!