kroatie-vakantie Advertisement
Home
zaterdag 11 april 2009
Accommodatie, Hotels, Campings, Appartementen, Villa's in Kroatie
Privacy Beleid

Privacy Beleid

Welkom

D. Erceg en Kroatie vakantie team, heet u welkom. Deze site is eigendom van D. Erceg, en richt zich voornamelijk tot een Nederlands en Kroatisch publiek. Dit privacybeleid informeert u over de wijze waarop informatie die u verstrekt via deze site wordt verzameld, gebruikt en doorgegeven. Wij adviseren u om de tekst van dit privacy beleid geheel te lezen voordat u informatie verstrekt via deze site.

Uw instemming 

Door deze site te gebruiken verklaart u zich akkoord te gaan met de bepalingen van dit privacy beleid. Telkens als u informatie verstrekt via deze site stemt u in met het verzamelen, gebruik en vrijgeven van die informatie in overeenstemming met dit privacy beleid.

Informatieverzameling 

Zoals veel web sites verzamelt de kroatie-vakantie.eu site informatie van bezoekers . De aldus verstrekte informatie kan persoonsgebonden informatie bevatten (d.w.z. informatie die alleen op u te herleiden is zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, enz.). Het verstrekken van bepaalde informatie is soms een voorwaarde opdat u gebruik kunt maken van een bepaalde deel van de site.

Online aanmelding

Indien je je online aanmeldt word je geregistreerd als gebruiker van de betreffende website. Als geregistreerde gebruiker kun je inloggen op deze website. Wij slaan de verstrekte gegevens op in een beschermde omgeving. De gegevens worden beschermd door je wachtwoord en zijn alleen voor jou en voor de administrator van de site toegankelijk. Deze gegevens zijn niet toegankelijk voor andere gebruikers.

Verbindingen naar andere web sites

Deze site kan verbindingen ('links') of verwijzingen naar andere websites bevatten. Wij merken op dat we geen controle uitoefenen over deze websites en dat ons privacy beleid niet van toepassing is op deze websites. Het is verstandig, telkens wanneer u een website bezoekt, het privacy beleid van de betreffende website te raadplegen.

Contact opnemen

Voor vragen en/of opmerkingen over ons privacybeleid en/of informatie over onze site kunt u ons bereiken via: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken  of het contact form op de site.

Wijzigingen 

Wij merken op dat ons privacybeleid onderhevig kan zijn aan wijzigingen. U vindt steeds de actuele tekst van ons privacy beleid op onze site. Wij raden u aan ons privacy beleid op regelmatige tijdstippen te consulteren.

Ansprakelijkheid 

Kroatie-vakantie.eu is niet verantwoordelijk voor de schade of verlies die direct of indirect ontstaat door gebruik van de informatie op deze site. Kroatie-vakantie.eu is niet aansprakelijk voor mogelijke fouten op deze website.

 
Zoeken
Accommodatie
Arrow (145) Kroatie
    L (58) Hotels
    L (10) Villa's
    L (16) Appartementen
    L (19) Campings
    L (5) Vakantiecompl...
    L (1) Bungalows
    L (10) Eilanden
    L (8) Budget
    L (1) Familie
    L (4) Exclusief
    L (7) Cruises & Zeilen
    L (1) Actief
    L (1) Verzekeringen
    L (3) Vervoer
    L (1) Fly & Drive
Arrow (1) Nederland
    L (1) Vakantiehuis
Top! Top!