kroatie-vakantie Advertisement
 
Home arrow Watersport arrow Duikscholen
Saturday, 26 June 2010
Accommodatie, Hotels, Campings, Appartementen, Villa's in Kroatie
Duikscholen

De vele duikscholen geven duikopleidingen 

Duiken  Image

Kroatie is sinds tientallen jaren een populaire bestemming voor sportduikers. In Istrie en rond de eilanden Krk en Cres bevinden zich al vele duikscholen.

In het meer zuidelijk gelegen Dalmatie, rond de eilanden van het nationale Park "Kornati ", is de duiksport pas sinds kort in opkomst. In het nationale park Kornati zijn bij 7 eilanden locaties opengesteld voor sportduiken. De Kornati zijn sinds 1980 beschermd gebied. We vinden hier zeer visrijke wateren en fraai begroeide steile wanden.

Professionele duikopleidingen en dagelijkse excursies naar de meest interessante wrakken van de Adriatische Zee worden gegeven en georganiseerd door de moderne duikschool in Opatija. Ook is het mogelijk bij vele duikscholen om zich aan te melden voor diverse trips naar eilanden, riffen en wrakken. In de periode van maart tot oktober kan men u duikexcursies aanbieden naar het Nationaal park Kornati.

Er worden opleidingen verzorgen van Open Water Duiker tot en met Master Instructeur. Je kunt kiezen uit het SSI, Padi, Bsac of Cmas brevet voor beginners en gevorderde cursussen. SSI en TDI brevetten voor nitrox opleidingen.

Open Water Duiker: Dit is de basiscursus voor sportduikers. Wil je je zelf verder bekwamen in het sportduiken dan kun je vervolgopleidingen doen vanaf advanced duiker tot instructeur. Als je nog nooit gedoken hebt moet je wel een doktersverklaring hebben, waarin de dokter verklaart dat je geschikt bent voor de duiksport.

Advanced opleidingen: Om je mogelijkheden onder water te vergroten kan je de Padi of SSI Advanced cursus volgen. In deze cursus gaat je dieper in op verschillende disciplines van de duiksport zoals nachtduiken diepduiken en navigatie voor de duiksport.

Duik tank Wat is Nitrox? Nitrox is niets anders dan lucht. Het begrip Nitrox is een combinatie van de woorden Nitrogenicum (Stikstof) en Oxygenicum (zuurstof). Dit zijn de hoofdbestanddelen van onze ademlucht en deze bestaat uit 79% stikstof en 21% zuurstof.

In het submenu kunt u diverse duikscholen vinden, onderverdeeld in regio's.

 
Zoeken
Accommodatie
Arrow (145) Kroatie
    L (58) Hotels
    L (10) Villa's
    L (16) Appartementen
    L (19) Campings
    L (5) Vakantiecompl...
    L (1) Bungalows
    L (10) Eilanden
    L (8) Budget
    L (1) Familie
    L (4) Exclusief
    L (7) Cruises & Zeilen
    L (1) Actief
    L (1) Verzekeringen
    L (3) Vervoer
    L (1) Fly & Drive
Arrow (1) Nederland
    L (1) Vakantiehuis
Aktie

Romantische vakanti...
tea1196110974.jpg
Huur: € 125

Villa in Trogir
tea1221850232.jpg
Huur: € 55

Hotel Sol Garden Is...
tea1196342301.jpg
Huur: € 36

Hotel Pula
tea1226410353.jpg
Huur: € 36

Familie huis - Zadar
tea1196168908.jpg
Huur: € 15
 
Top! Top!